Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
50plusmatch

Registrera dig gratis hos
50plusmatch »


50plusmatch - För aktiva 50plussare!

Är du som många andra över 50 år och söker efter ett seriöst förhållande då är 50plusmatch ett bra alternativ. 50plusmatch är dejtingsidan för dig i mogen ålder med livserfarenhet.


Smidig hemsida
50plusmatch erbjuder en lättförstålig hemsida. Det är ungefär lika fördelat mellan män och kvinnor men något fler kvinnor. De flesta är mellan 50-65 år men här finns även uppåt i ålder. Internetdejting har blivit mer och mer vanligt upp i åldrarna och det är ju faktiskt ett bra sätt att lära känna varandra på.

Dejta säkert
All information som du lägger in på din profil kontrolleras för hand av 50plusmatch. Och all information är krypterad.

50plusmatchRoliga kontaktsätt
Om du inte vet vad du skall skriva kan du använda deras intressemeddelande för att indikera att du är intresserad, sedan har de en kul quizfunktion. Du kan även chatta direkt online och bjuda in till aktiviteter.

Gratis registrering
Att bli medlem hos 50plusmatch är gratis. Som gratis medlem kan du göra en hel del. Skapa en egen profil, lägga upp bilder och söka andra medlemmar obegränsat, skicka sk. intressemeddelanden (ett förifyllt mail som skickas till den du är intresserad av) och du kan till och med svara med ett personligt meddelande.

Men som fullständig medlem kan du göra mycket mycket mer! Du väljer själv vilket medlemskap du vill ha på 50plusmatch.

Quiz
Ett litet annorlunda sätt som du kan lära dig mer om den person du är intresserad av är via 50plusmatch quiz. Du bjuder då in personen till ditt quiz. I quizet väljer du ett inlägg som du skickar till någon. Därefter får du ett inlägg tillbaka som du besvarar. Fortsätt till dess att ni har en god bild av varann. Quizet fungerar också på den mobila sidan. Sedan kanske det är dags att få till en dejt.

Inbjudan till aktiviteter
Medlemmar kan också bjuda in till aktiviteter. Man lägger då upp en sk. annons som riktar sig till alla medlemmar. Det kan exempelvis vara ett evenemang, pubkväll, cykeltur eller en gemensam vandring, eller vad man vill. Du anger också tid och plats.

Hjälpsam kundtjänst
Skulle du behöva hjälp får du hjälp av kundtjänst. Om du exempelvis har problem med att få in bilder på din profilsida kan du maila dina bilder till kundtjänst som hjälper dig att lägga upp de på din profilsida.50plusmatch erbjuder:

Dejting för singlar

Hitta vänner

Dejting för 50+
50plusmatch - bli medlem gratisVictoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top