Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
be2

Registrera dig gratis hos
be2 »


be2 - En av Sveriges största dejtingsajt

Dejtingsajten be2 är en av Sveriges största. Sedan 2004 när den första hemsidan lanserades har allt gått fort och medlemmarna ökar hela tiden. Idag har be2 över 33 miljoner medlemmar (2017) från hela världen. Varje dag tillkommer också nya medlemmar.


För dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande
I jämförelse med dejtingsajter som är mer inriktade på flirt och underhållning, är be2 utformat för dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. be2 baserar på en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier för att kunna fastställa om två personer passar ihop. På så sätt kan de matcha just de medlemmar som är kompatibla. Som medlem på be2 är du självklart anonym så länge du själv vill. Du bestämmer vem som ska kunna lära känna dig privat när du vill.

Partnerförslag utifrån personlighetstest
För att be2 skall kunna hjälpa dig få fram förslag på partners som passar just dig utgår de ifrån personlighetstest. Som medlem hos be2 får alla fylla i sitt personlighetstest och därefter analyseras dina svar för att be2 skall finna passande partners.

Utförlig utvärdering
Du får en utförlig utvärdering av din personlighet, en beskrivning av din ideala partner och kan genast se hur bra du passar ihop med de partnerförslag som vi presenterar för dig.

BIG FIVE
Enligt BIG FIVE bygger ett lyckligt förhållande på överensstämmelse när det gäller emotionell stabilitet, utåtvändhet, vänlighet, målmedvetenhet, ansvarskänsla och öppenhet inför nya erfarenheter.

Vänder sig till alla
be2 vänder sig till alla som söker ett seriöst förhållande. Tjejer som söker killar, killar som söker tjejer, tjejer som söker tjejer och killar som söker killar.
Med be2 lär du känna andra singlar på ett tryggt och säkert sätt. Så om du vill träffa dina drömmars kvinna eller kanske dina drömmars man, bör du definitivt testa be2.

Gratis registrering
Det är gratis att registrera sig hos be2. Du kan också fylla i din personliga profil och personlighetsinformationen. Det kostar självklart ingenting att vara registrerad medlem och du kan till och med skicka ett meddelande per partnerförslag, trots att du inte är betalande medlem.

När du känner att du tröttnat på att vara singel och att du vill ta steget fullt ut för att kunna lära känna de singlar som vi presenterar i din partnerlista väljer du något av de attraktiva medlemspaket som vi sammanställt för dig. Som premiummedlem kan du sedan njuta av alla funktioner som vi erbjuder.be2 erbjuder:

Dating för singlar

Seniordating

Gay dating

Kristen datingSå här säger en av medlemmarna:
“Genom be2:s förtjänst träffade jag min drömkvinna. Att hon fanns trodde jag först bara var en dröm, allting bara stämde.”
- Andreas
Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top