HEM - hittakärlek.se
Hem Svenska English
Största dejtingsajterna »
  ELITSINGLAR
  be2
  match.com
  eDarling
  Victoria Milan
  Ashley Madison
  NextLove
  50plusmatch
Dejtingsajter Sverige
Dejtingsajter Norden
Dejtingsajter Världen
Dejtingsajter 50+
Kristen dejting
Dejtingsajter Gay / Lesb
Vuxendejting
Singelföreningar Sverige
Singelföreningar Norden
Singelevents / Resor
Flirta / Matchmaking
Böcker om singellivet
Singelstatistik
ELITSINGLAR
ELITSINGLAR
Hitta kärleken hos match.com
Hitta kärleken -
Gratis medlemskap!
NextLove
Dejting för skilda och singelföräldrar
Bli medlem »
GRATIS personlighetsanalys & partnerförslag hos eDarling!
Söker du spänning - Victoria Milan
Victoria Milan
För dig som söker
lite extra krydda!
Även för singlar!
annons:
Sportdate - Hitta en sundare partner på nätet!
 
 
Hitta kärleken med Be2
 
eDarling: Bli förälskad på riktigt! Registrera dig kostnadsfritt och hitta din drömpartner redan i dag!
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar som söker likasinnade!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
Dejta 50+
 
 
Be2
 

be2 - En av Sveriges största dejtingsajt


Dejtingsajten be2 är en av Sveriges största. Sedan 2004 när den första hemsidan lanserades har allt gått fort och medlemmarna ökar hela tiden. Idag har be2 över 31.700.000 (2013) medlemmar från hela världen. Varje dag tillkommer också nya medlemmar.

 

För dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande
I jämförelse med dejtingsajter som är mer inriktade på flirt och underhållning, är be2 utformat för dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. be2 baserar på en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier för att kunna fastställa om två personer passar ihop. På så sätt kan de matcha just de medlemmar som är kompatibla. Som medlem på be2 är du självklart anonym så länge du själv vill. Du bestämmer vem som ska kunna lära känna dig privat när du vill.

Partnerförslag utifrån personlighetstest
För att be2 skall kunna hjälpa dig få fram förslag på partners som passar just dig utgår de ifrån personlighetstest. Som medlem hos be2 får alla fylla i sitt personlighetstest och därefter analyseras dina svar för att be2 skall finna passande partners.


  Utförlig utvärdering
Du får en utförlig utvärdering av din personlighet, en beskrivning av din ideala partner och kan genast se hur bra du passar ihop med de partnerförslag som vi presenterar för dig.

BIG FIVE
Enligt BIG FIVE bygger ett lyckligt förhållande på överensstämmelse när det gäller emotionell stabilitet, utåtvändhet, vänlighet, målmedvetenhet, ansvarskänsla och öppenhet inför nya erfarenheter.Vänder sig till alla
be2 vänder sig till alla som söker ett seriöst förhållande. Tjejer som söker killar, killar som söker tjejer, tjejer som söker tjejer och killar som söker killar.

Med be2 lär du känna andra singlar på ett tryggt och säkert sätt. Så om du vill träffa dina drömmars kvinna eller kanske dina drömmars man, bör du definitivt testa be2.

Gratis registrering
Det är gratis att registrera sig hos be2. Du kan också fylla i din personliga profil och personlighetsinformationen. Det kostar självklart ingenting att vara registrerad medlem och du kan till och med skicka ett meddelande per partnerförslag, trots att du inte är betalande medlem.

När du känner att du tröttnat på att vara singel och att du vill ta steget fullt ut för att kunna lära känna de singlar som vi presenterar i din partnerlista väljer du något av de attraktiva medlemspaket som vi sammanställt för dig. Som premiummedlem kan du sedan njuta av alla funktioner som vi erbjuder.

Registrera dig gratis hos be2

Registrera dig
gratis hos
be2
 
 
be2 erbjuder:

Dating för singlar

Seniordating

Victoria Milan