Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+

Events, singelresor, fester och mer för alla er som är singlar!

Vad händer i Sveriges avlånga land och vart kan jag vända mig för att kanske resa bort med någon eller varför inte själv. Nedan presenterar vi olika företag och dejtingsajter som anordnar singelfester, singelevents, singelresor och andra aktiviteter. Just att åka med på en singelresa är ett bra sätt att träffa andra singlar som reser av samma anledning. Man träffas via ett gemensamt intresse och pressen på dejting blir inte lika stor. Man umgås och upplever fjärran platser som man sedan kan prata om och om det klickar kan man ju faktiskt planera en egen resa på tu man hand. Ett singelevent är också ett bra och avslappnat sätt att träffa nya människor på. Man kanske känner sig lite tafatt till en början men när aktiviteterna är igång slappnar man av och kan lära känna en partner på ett kul sätt.

Match.com

match.com

Dejtingsajt med events för medlemmarna. Som medlem hos Match får du också ta del av uppskattade singelevents runt om i landet. Vad sägs om afterwork, kurser, guidade visningar och massor av andra aktiviteter. Ett kul sätt att träffa nya människor på och kärleken. Registrera dig kostnadsfritt.Ourtime

Ourtime (50 plus)

Ourtime är en dejtingsida som vänder sig till män och kvinnor som är 50 plus i ålder. Bakom tjänsten står Match som med Ourtime velat renodla en dejtingsida för just er som passerat 50. Som medlem hos Ourtime kan man ta del av events som exempelvis utflykter, pubkvällar och singelresor. (Obs! Just nu erbjuds event endast i Stockholm, men detta kommer utökas längre fram). Hemsidan lanserades i Sverige i september 2017. Registrera dig gratis. När du sedan är redo att börja kontakta andra medlemmar behöver du ett abonnemang.

WI singelresor

WI-resor / Resor för singlar

Res som singel och träffa nya vänner för livet. Hänger du med på WI-resors singelresor så är chansen stor att du träffa på nya trevliga bekantskaper och får vänner för livet. Det kan ju även uppstå kärlek. Obs. Det förekommer inte några matchningsförsök på dessa resor.

Singelföreningen Free for Fun

Free For Fun / Stockhom

En förening för er singlar i Stockholm. 3f arbetar för gemenskap för singlar som vill ha roligt tillsammans. Målgrupp fr 50 år och uppåt. De genomför Cafeträffar, fester, golfar, seglar, reser, paddlar, bowlar, spelar boule, innebandy m.m.medborgarskolan

Medborgarskolan

Medborgarskolan ordnar singelevents. (i olika städer runt om i Sverige). Språkkurser eller danskurs kan vara ett sätt att finna kärleken.


NextLove


Carpe Adventures

Carpe Adventures / Resor för singlar

Res ensam - men du är aldrig själv. Har du ingen att resa med! Åk själv såklart - annars kanske aldrig resan blir av. Det är värt att ta sig i kragen och boka den där resan du alltid har drömt om. Nu har du chansen att resa med andra som inte heller har hittat någon att resa med. Vem vet vad som kan hända...

Carpe Diem

Carpe Diem / Singelresor

Den norska researrangören Carpe-Diem ordnar resor för singlar - Reis alene - sammen. De största åldersgrupperna är mellan 45-55 år men det finns även yngre resenärer..


Elitsinglar


Friendship Travel

Friendship Travel / Singelresor

Ett engelsk företag med inriktning på singelresor runt om i världen. Varför inte pröva?

Singelresor

Singelresor

Du kan resa med själv och sedan på ett enkelt sätt träffa likasinnande personer som älskar att resa. Redan på flygplatsen lär du känna dina nya vänner inför er resa ihop. Titta in på Singelresor och leta efter "singelresor".

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen

Du kan resa med själv och sedan på ett enkelt sätt träffa likasinnande personer som älskar att resa. Redan på flygplatsen lär du känna dina nya vänner inför er resa ihop. Titta in på Singelresor och leta efter "singelresor".
Singelgolf

Singelgolf

Hör kan ni bli medlemmar och även åka bort och spela lite golf med andra singlar.

solos singelresor

solos / Singelresor

Varför inte åka med andra singlar från England. Här ordnas det singelresor från England.

Sydafrikaresor

Sydafrikaresor / Gruppresor

Hos Sydafrikaresor hittar ni gruppresor där du som singel kan hänga på. Det blir en fantastisk upplevelse i fantastiska länder. Med svensktalande guide tar ni er runt i grupp och här vet man aldrig vem man kan "stöta" på!50plusmatch

Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top