Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

eDarling
GRATIS personlighetsanalys & partnerförslag hos eDarling!

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Sportdate - Hitta en sundare partner på nätet!
 
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
eDarling: Bli förälskad på riktigt!
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
 
Dejta en Sugardaddie

Events, resor, fester och mer för alla er som är singlar!

Vad händer i Sveriges avlånga land och vart kan jag vända mig för att kanske resa bort med någon eller varför inte själv. Nedan presenterar vi olika företag och dejtingsajter som anordnar olika singelevents, singelresor och andra aktiviteter.

Match.com

match.com

Dejtingsajt med events för medlemmarna. Som medlem hos match.com får du också ta del av uppskattade singelevents runt om i landet. Vad sägs om afterwork, kurser, guidade visningar och massor av andra aktiviteter. Ett kul sätt att träffa nya människor på och kärleken. Registrera dig kostnadsfritt.

Mazily

Mazily

Här träffar du killar och tjejer både online och i verkliga livet på olika kulturaktiviteter. Dejting hos Mazily bygger på gemensamma intressen. Hemsidan vänder sig i första hand till Stockholm, Göteborg och Malmö där man enkelt kan träffas via en aktivitet och lära känna varandra. Registrera dig gratis.Sportdate

Sportdate

Ett nytt sätt och dejta. Träffa aktiva personer som gillar att träna och kanske söker en träningskompis. Ett kul sätt att lära känna varandra på. Är du inte ute efter kärleken så kan du även hitta träningskompisar att hitta på kul saker med. Så testa ett nytt sätt att dejta. Registrera dig gratis.
WI singelresor

WI-resor / Resor för singlar

Res som singel och träffa nya vänner för livet. Hänger du med på WI-resors singelresor så är chansen stor att du träffa på nya trevliga bekantskaper och får vänner för livet. Det kan ju även uppstå kärlek. Obs. Det förekommer inte några matchningsförsök på dessa resor.

Singelföreningen Free for Fun

Free For Fun / Stockhom

En förening för er singlar i Stockholm. 3f arbetar för gemenskap för singlar som vill ha roligt tillsammans. Målgrupp fr 50 år och uppåt. De genomför Cafeträffar, fester, golfar, seglar, reser, paddlar, bowlar, spelar boule, innebandy m.m.

medborgarskolan

Medborgarskolan

Medborgarskolan ordnar singelevents. (i olika städer runt om i Sverige). Språkkurser eller danskurs kan vara ett sätt att finna kärleken.


NextLove


Carpe Adventures

Carpe Adventures / Resor för singlar

Res ensam - men du är aldrig själv. Har du ingen att resa med! Åk själv såklart - annars kanske aldrig resan blir av. Det är värt att ta sig i kragen och boka den där resan du alltid har drömt om. Nu har du chansen att resa med andra som inte heller har hittat någon att resa med. Vem vet vad som kan hända...

Carpe Diem

Carpe Diem / Singelresor

Den norska researrangören Carpe-Diem ordnar resor för singlar - Reis alene - sammen. De största åldersgrupperna är mellan 45-55 år men det finns även yngre resenärer..


Elitsinglar


Friendship Travel

Friendship Travel / Singelresor

Ett engelsk företag med inriktning på singelresor runt om i världen. Varför inte pröva?

Singelresor

Singelresor

Du kan resa med själv och sedan på ett enkelt sätt träffa likasinnande personer som älskar att resa. Redan på flygplatsen lär du känna dina nya vänner inför er resa ihop. Titta in på Singelresor och leta efter "singelresor".

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen

Du kan resa med själv och sedan på ett enkelt sätt träffa likasinnande personer som älskar att resa. Redan på flygplatsen lär du känna dina nya vänner inför er resa ihop. Titta in på Singelresor och leta efter "singelresor".
Singelgolf

Singelgolf

Hör kan ni bli medlemmar och även åka bort och spela lite golf med andra singlar.

solos singelresor

solos / Singelresor

Varför inte åka med andra singlar från England. Här ordnas det singelresor från England.

Sydafrikaresor

Sydafrikaresor / Gruppresor

Hos Sydafrikaresor hittar ni gruppresor där du som singel kan hänga på. Det blir en fantastisk upplevelse i fantastiska länder. Med svensktalande guide tar ni er runt i grupp och här vet man aldrig vem man kan "stöta" på!
50plusmatch

Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top