Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Sportdate - Hitta en sundare partner på nätet!
 
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
eDarling

Registrera dig gratis hos
eDarling »


eDarling - För singlar med höga anspråk!

eDarling är en matchmakingtjänst för människor som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. Sajten startade i Tyskland 2008 och kom till Sverige 2010. Nu är den en av de ledande matchmakingsajterna i Sverige och Europa. Hos eDarling hittar du högutbildade singlar med anspråk på kvalitet och nivå.


Vetenskaplig matchningsprincip
eDarling arbetar med en vetenskaplig matchningsprincip som utgår från hur medlemmarna faktiskt passar tillsammans. Med hjälp av den speciella matchningsmetoden kan du träffa singlar som delar just dina intressen och egenskaper. Metoden är utvecklad i samarbete med utbildade psykologer och relationsexperter och tack vare det har de möjlighet att bland tusentals medlemmar hitta den partner som passar just för dig.

Anonymitet & Säkerhet
eDarling garanterar dig hög anonymitet och säkerhet. Varje profil granskas manuellt och det är enbart dina partnerförslag som kan se din profil.

Vetenskaplig matchmaking
Tack vare eDarlings personlighetstest, som utvecklats av psykologer och relationsforskare, matchas du med singlar som lever upp till dina förväntningar.

eDarlings personlighetstest
Som ny medlem på eDarling få du göra ett personlighetstest som kartlägger personliga egenskaper och preferenser. Baserat på svaren matchas sedan medlemmar med särskilt goda förutsättningar för ett långt och lyckligt förhållande. Eftersom testet är grundläggande för att kunna matcha medlemmarna tar det lite tid att fylla i, men det går när som helst att avbryta och komma tillbaka vid ett senare tillfälle. Testet är baserat på modellen Big Five Personality Traits. En modell som arbetades fram på 90-talet och numera är en av de viktigaste inom modern relationspsykologi.

Gratis registrering och bra kundtjänst
Att registrera sig på eDarling och genomföra personlighetstestet är gratis, du får även matchningar utan någon kostnad. Men när du känner att det är dags att ta kontakt och skriva till dina partnerförslag behöver du teckna ett PremiumPLUS-medlemskap, med det ingår också alla andra funktioner på sajten som möjlighet att se foton och vilka som besökt din profil.

Fokus hos eDarling ligger på riktigt bra matchningar och trygg och säker dejting. Alla profiler och foton kontrolleras manuellt av eDarlings kundtjänst. Om du har frågor eller känner dig osäker på något kan du kontakta kundtjänsten både via chatt, mejl och telefon.

eDarling är en säker sajt som ger dig relevanta resultat i dejtingdjungeln!eDarling erbjuder:

Dating för singlar

50+ dating

Gay dejting

Yngve och Gun:
“För lite mer än ett år sedan var både Yngve och Gun nyfikna på att träffa någon online. De valde båda att bli medlemmar på eDarling, för matchmakingens skull. Det är något de inte behövt ångra!”

Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top