Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
Elitsinglar

Registrera dig gratis hos
ELITSINGLAR »


Elitsinglar

Matchmaking för målmedvetna singlar. Datingsajten vänder sig främst till välutbildade singlar över 30 år med höga ambitioner både för sig själv och sina relationer.


ELITSINGLARFör dig som söker en likasinnad
Fördelningen mellan kvinnor och män på Elitsinglar är nästan 50/50, med något fler kvinnor än män registrerade på sidan. 71 procent av medlemmarna har en akademisk utbildning. Bland Elitsinglars medlemmar hittar du ambitiösa människor med höga krav på livet.

Matchmaking med personlighetstest
Elitsinglar bygger sin matchmakingtjänst på ett vetenskapligt personlighetstest som avgör hur väl två personer passar tillsammans. Utöver personliga egenskaper och preferenser tar testet också hänsyn till sociodemografiska variabler som utbildning, bostadsort och yrke. Utifrån detta blir den målmedvetna medlemmen på Elitsinglar dagligen presenterad för noga utvalda singlar.

ElitsinglarManuellt kontrollerade medlemmar
Alla profiler, bilder och texter blir kontrollerade manuellt av Elitsinglars kundtjänst. Därför kan de garantera att endast medlemmar med väl ifyllda och seriösa profiler godkänns.

Dessutom står deras professionella kundtjänst alltid till tjänst för personlig rådgivning via telefon och e-post.

Medlem på Elitsinglar
ELITSINGLARDet är gratis att registrera sig hos Elitsinglar. Du börjar med att fylla i din profil och gå igenom personlighetstestet. Som basmedlem kan du ta emot partnerförslag, meddelanden och visa tecken på intresse genom att skicka frågor och leenden till andra medlemmar.

För att fullt ut använda Elitsinglar behöver du ett PremiumPLUS-medlemskap som ger obegränsad kommunikation med andra medlemmar, tillgång till foton och möjlighet att se vilka medlemmar som besökt dig.

Vill du ha ett långvarigt och seriöst förhållande och önskar en partner som likt du vill ha ut så mycket som möjligt av livet? Bli medlem på Elitsinglar.


Bli medlem hos Elitsinglar och hitta kärleken!Elitsinglar>
Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top