Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
Dejting för kristna


Dejting för kristna

Är du kristen och känner att samma tro och grundvärderingar är viktigt i ditt sökande efter kärleken, ja då kan det vara en bra idé att bli medlem på en nischad dejtingsida för kristna. Det finns inte jätte många dejtinghemsidor för endast kristna men några finns och sedan kan man även på de stora "allmänna" dejtingsajterna fylla i att min tro är viktig och att du söker en framtida partner som också delar samma tro. Så prova kristen dejting!

Elitsinglar

ELITSINGLAR - hos ELITSINGLAR söker du efter kristna partners om du vill!


ELITSINGLAR är inte en nischad dejtingsajt för enbart kristna men då du får matchningar utifrån det du tycker är viktigt i en person, så kan du välja just - kristen - som kriterie. Du får då förslag på partners som delar samma tro och andra kriterier som du sökt. Hos ELITSINGLAR söker medlemmarna efter ett seriöst förhållande som mynnar ut i ett stabilt förhållande. Här hittar du ca 60% medlemmar med universitetsutbildning.

ELITSINGLAR märker att just kristen dejting online har ökat då deras medlemmar som söker en kristen partner kontinuerligt ökar. För närvarande är 15% av medlemmarna på ELITSINGLAR kristna som söker en kristen partner (2016).

Det är gratis att bli medlem hos ELITSINGLAR.

Bli medlem hos ELITSINGLAR »

be2 - hitta kärleken bland kristna medlemmar!


be2 är en av Sveriges största dejtingsidor. Redan 2004 togs det första steget ut på internet. Sedan dess har hemsidan över 30 miljoner medlemmar från hela världen. Hemsidan är inte nischad för enbart kristen dating utan här lägger man in de kriterier som är viktigt för sig själv i sitt sökande efter kärleken. Just din tro kan vara ett av dessa kriterier att söka efter. Alla som blir medlemmar hos be2 fyller i ett personlighetstest och utifrån detta får du sedan förslag på potentiella partner.

Det är gratis att registrera sig som medlem hos be2. Lycka till med kärleken.

Bli medlem hos be2 »

Elitsinglar


Meet Christian Singles - Free Trial!

ChristianCafe.com - för dig som är kristen och söker efter en kristen livspartner!


ChristianCafe.com är en dejtingsida som vänder sig till dig som är kristen och som söker kärleken i likasinnade personer. Hemsidan har funnits sedan 1999 och hjälpt många att finna kärleken. Hemsidan är kanadensisk men vänder sig till singlar över hela världen. Här finns medlemmar från Sverige och de övriga skandinaviska länderna och dessa ökar för varje månad.

Gratis medlemskap i upp till 10 dagar
Det som är bra med ChristianCafe.com är att du faktiskt kan prova hemsidan i upp till 10 dagar helt gratis innan du bestämmer om du vill fortsätta med ett betalande medlemskap. Du får 7 dagar gratis så fort du blivit medlem och fyllt i din profil samt ytterligare 3 dagar om du lägger upp ett foto på dig. Under din fria period kan du kontakta andra medlemmar precis som om du är en betalande medlem. De har även ett forum där man kan delta i olika diskussioner.

Så ta chansen att prova kristen dejting hos ChristianCafe.com alldeles gratis!

Bli medlem hos ChristianCafe.com »


eHarmony - Kristen dating

eHarmony - dejta medlemmar som delar din kristna tro!


Här har du chansen att träffa kristna medlemmar över hela världen. eHarmony är en av USAs största dejtingsajter. Hemsidan har funnits sedan 2000 och idag har de över 15 miljoner medlemmar. Hos eHarmony matchas du med de medlemmar som passar dig bäst och självklart delar din tro. Så passa på att testa en en seriös relationssajt. Kärleken kan finnas här. Det är gratis att registrera ett medlemskap hos eHarmony.

Bli medlem hos eHarmony »

NextLove


Elitsinglar
Kristen dejting hos ElitSinglarVictoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top