Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
Bli medlem hos Ourtime!

Registrera dig kostnadsfritt hos
Ourtime »


Ourtime - För dig över 50 år

Fler och fler dejtingsidor vänder sig till dig som är 50 plus. Ourtime är en ny hemsida för dig som vill träffa kärleken så där mitt i livet.


Ca 2 miljoner singlar över 50 år
Vi vet ju att Sverige är ett singeltätt land och idag är det fler än 1.8 miljoner singlar som är över 50 år*. Internetdejting är inte bara för ungdomar utan ju mer vi använder datorer och mobiltelefoner i vår vardag destå mer populärt blir det att internetdejta för unga seniorer.

Av alla singlar mellan 50 till 65 år är det ca 70% som faktiskt söker efter kärleken**. Och här ökar nätdejtingen stort. Därför har Match lanserat en ny dejtingtjänst som heter Ourtime och som vänder sig till just dig från 50 år och uppåt.

Match grundades i USA 1995, och sedan 2002 har Match funnits på den svenska marknaden. Ourtime är den senaste satsningen från Match, och lanserades i Sverige i september 2017.

Lätt hemsida
Ourtime har utvecklats tillsammans med singlar över 50 år vilket gör att användarvänligheten legat i fokus. Hemsidan är lätt att förstå och använda. Likt många dejtingsajter idag bygger matchning av medlemmar på en avancerad algoritm men det sköts utifrån det du som medlem fyller i på din medlemssida, så det är inget du behöver tänka på.


Dejtingevents
Att träffas i verkliga livet måste man ju för att känna en eventuell partner på pulsen. Hos Ourtime kommer du också ha möjlighet att delta i deras singelevents där du träffar andra singlar på en aktivitet. Det kan vara en pubkväll, nån kulturell utflykt eller en singelresa. Just nu erbjuds endast singelaktiviteter i Stockholm. Men om du inte har något emot att röra på dig i Sveriges avlånga land kan det vara kul att haka på ett event i Stockholm. I framtiden kommer singelaktiviteter utökas till andra platser i Sverige.

Gratis medlemskap
Då hemsidan är relativt ny i Sverige är inte medlemsantalet lika stort som på de dejtingsidor som funnits i flera år. Men vi tycker man ska ge även ny hemsidor chansen, då det är EN själsfrände man söker och hon eller han kan ju faktiskt finnas just där. Det är gratis att bli medlem på Ourtime så prova gärna hemsidan och sedan när du vill börja kommunicera med andra medlemmar behöver du teckna ett abonnemang.Match erbjuder:

Dating för 50 plus

Seniordating

Singelevents
*Källa : Eurostat 2016
**Källa: TNS 2016
Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top