HEM - hittakärlek.se
Hem Svenska English
Största dejtingsajterna »
  ELITSINGLAR
  be2
  match.com
  eDarling
  Victoria Milan
  Ashley Madison
  NextLove
  50plusmatch
Dejtingsajter Sverige
Dejtingsajter Norden
Dejtingsajter Världen
Dejtingsajter 50+
Kristen dejting
Dejtingsajter Gay / Lesb
Vuxendejting
Singelföreningar Sverige
Singelföreningar Norden
Singelevents / Resor
Flirta / Matchmaking
Böcker om singellivet
Singelstatistik
ELITSINGLAR
ELITSINGLAR
Hitta kärleken hos match.com
Hitta kärleken -
Gratis medlemskap!
NextLove
Dejting för skilda och singelföräldrar
Bli medlem »
GRATIS personlighetsanalys & partnerförslag hos eDarling!
Söker du spänning - Victoria Milan
Victoria Milan
För dig som söker
lite extra krydda!
Även för singlar!
annons:
Sportdate - Hitta en sundare partner på nätet!
 
 
Hitta kärleken med Be2
 
eDarling: Bli förälskad på riktigt! Registrera dig kostnadsfritt och hitta din drömpartner redan i dag!
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar som söker likasinnade!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
Dejta 50+
 
 
dejtingsajter i Sverige

Sveriges största dejtingsajter

Nedan presenterar vi några av de största dejtingsajterna i Sverige. De har funnits i flera år och har massor av medlemmar och olika tjänster för dig att finna kärleken och en livspartner.
Dejtingsajter i Sverige.
Dejtingsajter Norden » Dejtingsajter Världen » Dejtingsajter Gay / Lesbiska »
ELITSINGLAR

ELITSINGLAR

ELITSINGLAR vänder sig till dig som är över 30 år och välutbildad akademiker som söker likasinnade. Alla medlemmar gås manuellt igenom för att se att de uppfyller det som behövs för att vara medlem här. Hemsidan vänder sig till dig som tycker att höga ambitioner både i jobb och privat är viktigt. Här vet du att du hittar likasinnade. Registrera dig gratis!

Dejta hos ELITSINGLAR - bli medlem »
Be2

Be2.se

Be2 vänder sig till dig som söker ett seriöst och långvarit förhållande. Fokus ligger också på medlemmar som är akademiska och högutbildade. Med hjälp av personlighetstest som du fyller i får du anpassade förslag på singlar som passar din profil och det du söker. Be2 startade redan 2004 och har vuxit till en världens största dejtingsajt med idag ca 30.000.000 medlemmar. Registrera dig gratis!

Dejta hos Be2 - bli medlem »
Match.com

Match.com

Registrera dig gratis! Match.com är nog den mest välkända dejtingsajten. Redan 1993 grundades idén och 1995 gick den live på nätet. 2002 gick de live i Sverige. Det är idag den största traditionella dejtingsajten att använda. Den vänder sig till alla över 18 år som söker kärleken i alla åldrar i alla länder, straight eller gay. Det sägs att 55 personer hittar sin partner hos Match.com varje dag. Registrera dig kostnadsfritt.

Dejta hos Match.com - bli medlem »
50plusmatch Elitsinglar
eDarling

eDarling.se

För singlar med höga anspråk. Även hör matchas du med profiler som passar in på de önskemål du har på en partner. eDarlings matchningsmetod är baserad på en matematisk modell. Hemsidan är för dig som söker ett seriöst förhållande. Sajten har funnits sedan 2008 och finns i flera länder. De har idag ca 17 milj medlemmar. högutbildade singlar. GRATIS Partnerförslag & Personlighetsanalys.

Dejta hos eDarling - bli medlem »
ELITSINGLAR

NextLove

NextLove vänder sig till dig som är skild eller singelförälder. NextLove är en ny dejtingsida för dig som söker en andra chans till kärlek. Här träffar du likasinnade som är villiga att ge kärleken en ny chans. Fyll i information om dig själv och dina värderingar och vad du söker i en partner så blir du matchad med medllemmar som stämmer in på det du söker.

Dejta hos NextLove - bli medlem »
Victoria Milan

Victoria Milan

Victoria Milan är dejtingsajten för dig som söker spänning och lite extra krydda och som idag saknar detta i ditt nuvarande förhållande. Sajten har vuxit och här finns ca 250.000 svenska medlemmar. Det är upp till var och en att bestämma vilken typ av dejtingsajt man vill vara medlem på. Vi dömmer ingen. Välj om det bara blir en nätflört eller ett möte i real-life. Registrera dig gratis / 100% anonymt. Hitta mer casual dating »

Läs mer om Victoria Milan »
NextLove
Sportdate

Sportdate.se

Ett nytt sätt och dejta. Träffa aktiva personer som gillar att träna och kanske söker en träningskompis. Ett kul sätt att lära känna varandra på. Är du inte ute efter kärleken så kan du även hitta träningskompisar att hitta på kul saker med. Så testa ett nytt sätt att dejta. Registrera dig gratis.

Dejta hos Sportdate - bli medlem »
Elitsinglar
50plusmatch - dating för dig över 50!

50plusMatch.se (50+)

För dig som passerat ålder 50 finns nu denna specialsajt anpassad för 50+:are som söker likasinnade. Varje månad tillkommer nya medlemmar och det är ca 50/50 på manliga och kvinnliga medlemmar med någon mer procent kvinnor. Så är du en kvinna eller man på 50+ så testa 50plusMatch. Bli medlem gratis.

Dejta hos 50plusMatch - bli medlem »
Ashley Madison

Ashley Madison

Nu har det tillkommit en ny hemsida för casual dating - Ashley Madison. Är du i ett förhållande utan närhet eller är singel och söker möten för trevliga stunder då kan Ashley Madison vara något för dig. Just nu (2014) har hemsida runt 250.000 registrerade svenska medlemmar. Detta är dejtingsidan är för er som önskar diskreta möten med män och kvinnor.
Hitta mer casual dating »

Läs mer om Ashley Madison »
NextLove

 

Dejtingsajter Norden » Dejtingsajter Världen » Dejtingsajter Gay / Lesbiska »nextlove
Victoria Milan