Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
Elitsinglar

Sveriges största dejtingsajter

Nedan presenterar vi några av de största dejtingsajterna i Sverige.
De har funnits i flera år och har massor av medlemmar och olika tjänster för dig att finna kärleken och en livspartner. Då dejtingsidorna funnits länge har de blivit mycket populära att bli medlem på, vilket gör att antalet medlemmarna ökar kontinuerligt. Känner du att en hemsida inte kanske fungerar för dig för tillfället, låt det gå nån månad och kom sedan tillbaka. För vem vet just då kanske din kärlek finns där. Vi vill även slå ett slag för nya dejtingsidor som slår upp sina portar på nätet. Det tillkommer nya hemsidor lite då och då. Det kan vara de mest populära dejtingföretagen som öppnar upp en ny nischad hemsida eller en helt ny aktör på nätet. För även om de inte har så många medlemmar till en början så kan ju faktiskt ditt guldkorn finnas just där.

ELITSINGLAR

ELITSINGLAR

ELITSINGLAR vänder sig till dig som är över 30 år och välutbildad akademiker som söker likasinnade. Alla medlemmar gås manuellt igenom för att se att de uppfyller det som behövs för att vara medlem här. Hemsidan vänder sig till dig som tycker att höga ambitioner både i jobb och privat är viktigt. Här vet du att du hittar likasinnade. Registrera dig gratis!

Be2

be2

Be2 vänder sig till dig som söker ett seriöst och långvarit förhållande. Fokus ligger också på medlemmar som är akademiska och högutbildade. Med hjälp av personlighetstest som du fyller i får du anpassade förslag på singlar som passar din profil och det du söker. Be2 startade redan 2004 och har vuxit till en världens största dejtingsajt med idag ca 30.000.000 medlemmar. Registrera dig gratis!Match.com

match.com

Match.com är nog den mest välkända dejtingsajten. Redan 1993 grundades idén och 1995 gick den live på nätet. 2002 gick de live i Sverige. Det är idag den största traditionella dejtingsajten att använda. Den vänder sig till alla över 18 år som söker kärleken i alla åldrar i alla länder, straight eller gay. Det sägs att 55 personer hittar sin partner hos Match.com varje dag. Registrera dig kostnadsfritt.


50plusmatch
Elitsinglar


nextlove

NextLove

NextLove vänder sig till dig som är skild eller singelförälder. NextLove är en ny dejtingsida för dig som söker en andra chans till kärlek. Här träffar du likasinnade som är villiga att ge kärleken en ny chans. Fyll i information om dig själv och dina värderingar och vad du söker i en partner så blir du matchad med medllemmar som stämmer in på det du söker.Victoria Milan

Victoria Milan

Victoria Milan är dejtingsajten för dig som söker spänning och lite extra krydda och som idag saknar detta i ditt nuvarande förhållande. Sajten har vuxit och här finns ca 250.000 svenska medlemmar. Det är upp till var och en att bestämma vilken typ av dejtingsajt man vill vara medlem på. Vi dömmer ingen. Välj om det bara blir en nätflört eller ett möte i real-life. Registrera dig gratis / 100% anonymt. Hitta mer casual dating »


NextLove


50plusmatch - dating för dig över 50!

50plusmatch (50+)

För dig som passerat ålder 50 finns nu denna specialsajt anpassad för 50plussare som söker likasinnade. Varje månad tillkommer nya medlemmar och det är ca 50/50 på manliga och kvinnliga medlemmar med någon mer procent kvinnor. Så är du en kvinna eller man på 50+ så testa 50plusMatch. Bli medlem gratis.
Ourtime

Ourtime (50 plus)

Match har under 2017 lanserat Ourtime som inriktar sig på dejting för singlar 50 plus. Här hittar du massor av mogna män och kvinnor som likt du söker kärleken kanske för första gången eller på nytt. Det är kostnadsfritt att bli medlem, att lägga upp en profil och att söka bland medlemmar. För att kunna kommunicera med övriga medlemmar krävs en prenumeration.
Ashley Madison

Ashley Madison

Nu har det tillkommit en ny hemsida för casual dating - Ashley Madison. Är du i ett förhållande utan närhet eller är singel och söker möten för trevliga stunder då kan Ashley Madison vara något för dig. Just nu (2014) har hemsida runt 250.000 registrerade svenska medlemmar. Detta är dejtingsidan för er som önskar diskreta möten med män och kvinnor.


De störtsta utländska dejtingsajterna med medlemmar från hela Världen.

eHarmony

eHarmony startade redan 2000 och är en av USAs största dejtingsajter. Hos eHarmony kan du dejta killar och tjejer över hela Världen som söker ett seriöst förhållande. Vad vet vad en kontakt i ett annat land kan göra för framtiden. Låt inte landsgränser sätta stopp för kärleken. Registrera dig kostnadsfritt.


DatingDirect.com

DatingDirect.com

DatingDirect är en del av Match och Meetic i England. Det gör att hemsidan tillhör ett av världens största dejtingföretag. DatingDirect anordnar också olika events i olika delar av UK. Hitta kärleken utanför Sverige. Registrera dig kostnadsfritt.nextlove

Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top