Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
Victoria Milan

Dejtingsajter med vuxeninnehåll

Det finns en del dejtingsajter med nischat innehåll.
Här presenterar vi datingsajter med ett mer vuxet innehåll. Ni väljer själva om ni vill kika på denna sida eller inte. Vi moralpredikar inte utan var och en är välkommen att bli medlem på vilken typ av dejtingsida de själva vill.

Victoria Milan

Victoria Milan

Victoria Milan är nog den dejtingsida som blivit mest omtalad när det gäller dess inriktning. Victoria Milan vänder sig till män och kvinnor som tycker livet kommit i slentrian med den partner man lever tillsammans med. De vill vara en krydda i din vardag. Du kan välja om det blir en nätflört eller om ni kommer mötas IRL. Victoria Milan vänder sig även till singlar som söker en casual date. Registrera dig gratis / 100% anonymt.

Hitta sex

HittaSex

Hemsidan vänder sig till dig som söker efter tillfälliga relationer, känner dig ensam eller som helt enkelt bara vill ha en nätflört. Här vet du att du får kontakt med likasinnade. Även om denna hemsida inte är till för att söka en seriös relation kan kärlek uppstå från en casual realtion. Registrera dig gratis.

Ashley Madison

Ashley Madison

Nu har det tillkommit en ny hemsida för casual dating - Ashley Madison. I början av 2013 startade Ashley Madison upp både i Sverige och Danmark. I Norge och Finland har den varit live sedan 2012. Just nu (2014) har hemsida runt 250.000 registrerade svenska medlemmar. Dejtingsidan är för er som önskar diskreta möten med män och kvinnor. Ja, det är en dejtingsajt för att hitta en affär då man är i ett förhållande. Den vänder sig även till singlar.

cDate casual dating

C-date

Sverige är ett singeltätt land. I storstäderna lever nästan hälften av invånarna i singelboende. Människan är inte gjord för att vara själv. Människans behov av närhet är fortfarande lika stark som när man lever med någon. På C-date kan du träffas för en långsiktig relation eller bara för stunden. C står för Casual Dating. C-date baseras på ett matchingsystem utifrån medlemmarnas önskemål. Åldern ligger mellan 25-50 år. C-date försäkrar säkerhet, diskretion och anonymitet. Siten vänder sig till dig som är singel och till par som söker lite extra krydda


Sexleksaker
Victora Milan


Lite om Casual dating

Man skulle kunna översätta casual dating med "dejting utan förpliktelser". Många i Sverige lever som singlar, har ett stressigt jobb och har kanske många aktiviteter på kvällar och helger. Det är inte alltid man finner en hjärtevän via sitt jobb eller via aktiviteter. Människan har ju också sitt behov av närhet. Några mer än andra. Idag blir casual dating mer och mer vanligt. Man kan nog säga också att fem i två-ragget på krogen har blivit mer modernt och tagit sig ut på Internet som så mycket annat. Att gå med i en dejtingsida där man redan vet förutsättningarna är ju inte så dumt. Man vet vad man själv vill ha och att man kommit till en sajt med likasinnade. Förslag om det ena och det andra kan man ju få på "vanliga" dejtingsajter också men då blir man nog mer förvånad när någon är rakt på än om man varit med i dejtingsajt med just den inriktningen.

Kärlek via casual dating
Jodå, det kan gå men räkna inte med det. Enligt en undersökning som C-date gjort bland sina medlemmar har 27% som träffats för sk. one-night-stand sedan övergått till en stabil kärleksrelation. Sex kan ju vara början på en livslång relation också. Men som sagt räkna inte med det, är det en kärleksrelation du söker skall du nog hellre prova någon av de många dejtingsajter som finns.


HittaSex.com - För mysiga möten!


Ashley Madison
C-date


Martin Shop


Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top