Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
dejtingsajter i Världen


Dejtingsajter i Världen

Nedan presenterar vi olika dejtingsajter på nätet i Världen.
Det finns flertalet hemsidor där du kan hitta någon att dejta i andra länder än Sverige. En del sajter har även svenska och nordiska medlemmar. I kärlek finns inga gränser - låt inte landgränser sätta gränser för dig!! Med den teknik som datingsajterna använder är det lätt att hålla kontakt med personer över hela världen innan man bestämmer sig för att träffas.

Match.com

match.com

En av världens mest kända dejtingsajter. Hemsidan har funnits sedan 1995 och 2002 kom den till Sverige. Hitta kärleken utanför Sverige. Registrera dig kostnadsfritt.


eHarmony

En av USAs största dejtingsajter. Hos eHarmony kan du dejta killar och tjejer över hela Världen. Vad vet vad en kontakt i ett annat land kan göra för framtiden. Kärleken har ju inga gränser. Registrera dig kostnadsfritt.


DatingDirect.com

DatingDirect.com

DatingDirect är en del av Match och Meetic. Alltså en av världens största dejtingföretag. Hitta kärleken utanför Sverige. Registrera dig kostnadsfritt.
Christian Cafe

Christian Cafe

Dejtingsajt för dig som är kristen och känner att tron är viktig i ett förhållande. Hemsidan är ifrån Kanada men har medlemmar över hela Världen även svenska singlar. Bli medlem gratis och få 7 dagars fri tillgång till alla funktioner på sajten. Därefter kan du teckna ett abonnemang!


Parship UK

Parship UK

Parship är känd över hela Världen. Här dejtar du hos Parship UK och träffar singlar i England och över världen. Att registrera sig är gratis!


Connecting Singles

Connecting Singles

Amerikans dejtingsajt där du kan hitta vänner och kärleken i hela världen.. Att registrera sig är gratis!BBPeopleMeet BBPeopleMeet
En mötesplats för dig som är lite större (Plus sized).
Till BBPMs hemsida »
SeniorsMeet SeniorsMeet
Dejta 50+ hos SeniorsMeet.
Till SeniorsMeet hemsida »
BlackPeopleMeet BlackPeopleMeet
Dejta "black singles" eller träffa nya vänner.
Till BPMs hemsida »
SingleParentMeet SingleParentMeet
Här kan du söka på kontaktannonser i Norge.
Till SPMs hemsida »


Sugardaddie

Sugardaddie.com

Här söker rika män (miljonärer) kärleken bland vackra kvinnor över hela världen. Söker du efter en man som kan ta hand om dig både ekonomiskt och uppfylla dina drömma skall du bli medlem på Suggardaddie.com. Registrera dig gratis.


Victoria Milan

Victoria Milan

För dig som är ute efter ett äventyr och saknar passionen i ditt nuvarande förhållande. Även för singlar. Det är upp till var och en att bestämma vilken typ av dejtingsajt man vill vara medlem på. Vi dömmer ingen. Registrera dig gratis / 100% anonymt. Hitta mer casual dating »Catholicmatch

Catholicmatch

Är du katolik och söker efter kärleken och känner att din tro är viktig att din partner delar då skall du prova Catholicmatch. Här möter du singlar som dig söker efter kärleken och långvarigt förhållande som leder till äktenskap. Registrera dig gratis.
Gay Parship

Gay Parship (Killar)

Killar söker killar. Prova gratis och finn din framtida partner i England och Världen. Registrera dig gratis.


Gay Parship

Gay Parship (Tjejer)

Tjejer söker tjejer i England och Världen. Hitta en partner som stämmer med det du söker. Registrera dig gratis.nextlove
Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top