Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
Föreningar för singlar i Sverige

Föreningar för singlar (Sverige)

Nedan presenterar vi olika föreningar i Sverige för singlar.

Rastlös

Kompisföreningen RASTLÖS / Göteborg

En förening för er singlar i Göteborg och Västsverige. En förening som har till syfte att stimulera till en aktiv fritid och ge medlemmarna möjlighet att utveckla sitt personliga nätverk. Medlemsavgift.

Singel i Sverige

Singel i Sverige

Föreningen for er singlar som är trötta på att inte tillhöra samhället. Helén Andersson har startat en singelföreningen där man kan bli medlem och få olika förmåner. Hos Singel i Sverige kan du delta i resor, olika evanemang, singelfester, få coaching och självklart dejta. Medlemsavgift.Club Papillon

Club Papillon / Göteborg

För er som söker ny gemenskap tillsammans med andra. Aktiviteter som paddling, resor, sångkvällar, afterwork, dans m.m. För dig som är singel och 45+ och uppåt. Medlemsavgift.


Singelföreningen Free for Fun

Free For Fun / Stockhom

En förening för er singlar i Stockholm. 3f arbetar för gemenskap för singlar som vill ha roligt tillsammans. Målgrupp fr 50 år och uppåt. De genomför Cafeträffar, fester, golfar, seglar, reser, paddlar, bowlar, spelar boule, innebandy m.m. Medlemsavgift.

Häng Med

Häng Med / Malmö

En ideell vänskapsförening i Malmö/Lund med omnejd. Aktiviteter av olika slag som ex bio, promenader, restaurangbesök, teater m.m. För dig runt 50 år. Förening för både singlar och par. Medlemsavgift.


match.com

Young Friends

Young Friends / Helsingborg

En förening i Helsingborg som vänder sig till singlar mellan
25 - 45 år. Föreningen arrangerar olika tillställningar, utflykter, aktiviteter som biljard, bangolf, pub/restaurangbesök, chokladprovningar mm och resor. Medlemsavgift.


NextLove


Udden

Udden / Linköping

En idéell Singel-kamratförening i Linköping. Aktiviteter som promenader, resor, boule, pubrundor m.m. Medlemsavgift.


50plusmatch

Citypolarna

Citypolarna

För dig som känner dig ensam och vill delta i aktiviteter tillsammans med andra. CityPolarna är perfekt för dig som exempelvis är nyinflyttad, föräldraledig, nyseparerad, ja egentligen för vem som helst som vill variera sin umgängeskrets. Citypolarna hittar du i olika städer som bl a Göteborg, Stockholm och Malmö. Gratis medlemskap.

Singelklubben Uppsala

Singelklubben / Uppsala

Om du är aktiv och saknar vänner, gå med här. Föreningen ordnar fester och andra aktiviteter. Medlemsvillkor, du får inte vara gift, förlovad eller sambo och du ska vara mellan 30 och 55 år. Medlemsavgift.Gå med i en förening och träffa nya människor. Vi är inte gjorda för att vara själva. Allt blir så mycket trevligare och roliga med andra. Ta dig i kragen och gör det idag!
Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top