Hitta KärlekELITSINGLAR

Hitta kärleken hos match.com - prova gratis i 3 dagar!
Hitta kärleken hos Match!
Bli medlem idag »

NextLove

Söker du spänning - Victoria Milan

annons:
Match.com - Hitta din nästa dejt!
 
Hitta kärleken med Be2
 
Victoria Milan. Gör livet levande - ha en affär!
 
Elitsinglar - För välutbildade singlar!
 
Träffa skilda och singelföräldrar hos NextLove
 
50plusmatch Dejta 50+
Bli medlem hos Match!

Registrera dig kostnadsfritt hos
Match »


Match - Sveriges mest välkända dejtingsajt

Match.com kom till Sverige 2002 och är i dag Sveriges mest välkända dejtingsajt. Varje dag är flera tusen svenska singlar online och i snitt träffar 55 personer sin partner på match.com, varje dag. Match.com vänder sig till alla singlar över 18 år, vare sig du är hetero- eller homosexuell. Merparten av användarna på match.com är dock +25 år.


match.comSäkert och tryggt på nätet
När man befinner sig på en dejtingsajt är det viktigt att känna sig trygg, därför har match.com en stor kundtjänstavdelning som du kan kontakta dygnet runt med frågor och funderingar. Provar du nätdejting för första gången så kan det vara en bra idé att läsa igenom säkerhetstipsen som finns på sajten.

Dejta vart du vill
Match.com har sedan länge erbjudit sina kunder möjligheten att ladda ner dejtingtjänsten som mobilapp till både Android och iPhone eller direkt i mobilens webbläsare. Du behöver alltså inte sitta framför en dator för att svara på mail eller chatta med andra singlar längre. Tecknar du en prenumeration på webben så gäller den både för apparna och mobilsidan.

match.comMatch.com – dejting för seriösa singlar
Match.com är för dig som letar efter den stora kärleken.

Varje dag träffar 55 personer sin stora kärlek hos oss!
(SIFO dec 2009)

Match.com grundades i USA 1995 och har funnits på den svenska marknaden sedan 2002. Det nordiska kontoret ligger på Grev Turegatan i Stockholm.

match.comVälj vilka som kan kontakta dig
Med hjälp av dina kontaktfilter kan du själv välja vilka som kan kontakta dig. Personer som inte matchar de kriterier du väljer kommer då inte ha möjlighet att kontakta dig, vilket gör att du slipper få massvis av mejl från personer du inte är intresserad av.

Gratis medlemskap
Att bli medlem på match.com är kostnadsfritt. Du kan då söka efter singlar utifrån kön, ålder och postort till exempel. För att utnyttja alla funktioner på sajten måste du dock ha en prenumeration. Ofta finns det bra erbjudanden på medlemskap som exempel teckna 3 månader för 199 kr i månaden.


Registrera dig kostnadsfritt hos
Match »

Match erbjuder:

Dating för singlar

Seniordating

Gay dating

SingeleventsSå här säger en av medlemmarna:
“Gick med på match mest på skoj och för att kunna lära känna nya människor, men trodde väl aldrig att kärleken verkligen skulle slå ner så där!”Match
Victoria Milan

2007 © hittakärlek.se | Svenska English | Sekretesspolicy | Sitemap
Top